Wimperextensions

One-by one, volume of een mix

Wimperextensions zijn écht ideaal als je ‘s morgens geen zin hebt om je wimpers te krullen en mascara op te doen, ze geven je ogen een open, frisse en expressieve blik, mascara is niet meer nodig en het bespaart je tijd! Omdat ieder persoon van nature wimperhaar verliest is het advies om na 2-3 weken de extensions te laten bijvullen.

Hieronder wat voorbeelden van mijn werk

Wat kun je verwachten?

Meestal hebben we elkaar al telefonisch gesproken en is er al het e.e.a. doorgenomen.
Heb je onderstaande indicatie’s dan is het handig dit te melden.

Allergie voor pleisters, lijm (cynanoacrylaat), latex, heb je hooikoorts, gevoelige huid, diabetes, exczeem, alopecia, recente ooglidcorrectie ondergaan, gebruik anticonceptie of chemotherpie gehad de afgelopen 6 maanden. Dit zijn namelijke allemaal indicaties die invloed kunnen hebben op de retentie van de extensions.

Mocht je zwanger zijn of een andere aandoening hebben waarvan je denkt dat de lashstylist dit zou moeten weten vanwege de retentie (houdbaarheid van de wimperextensions) geef het dan even door. Dan kunnen we gezamelijk overleggen wat we gaan doen.

In de studio bespreken we naar aanleiding van je wensen en je gezichts/oogvorm welk soort en lengte lashes we gaan gebruiken.
One-by-one voor een natuurlijk effect, een mix van one-by-one en volume lashes die geven je een meer expressive blik of kies je voor een zwoele /glamorous uitstraling door volume lashes te gebruiken. Voor ieder wat wils!

Zorg bij een nieuwe set dat je met schoongemaakte ogen bij je lashstylist komt. Kom je voor een refill dan is het ook handig als je geen oogmake-up als eyeliner en/of oogschaduw op hebt. Het reinigen van je ogen door je lashstylist gaat dan helaas van je refill tijd af, waardoor je waarschijnlijk iets minder gevuld de deur uitgaat.

Waarom Wimperextensions?

  • Mooie vollere en lange wimpers
  • Natuurlijke, expressieve of een glamorous uitstraling
  • Maakt mascara en wimperkruller overbodig
  • Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimpers
  • Sporten, douchen en zwemmen zonder uitlopende mascara
  • Bestand tegen water, zweet, zon en zee

Veel gestelde vragen

Hoe lang blijven de wimpers zitten?

Dit verschilt per persoon. De wimpers blijven afhandelijk van de natuurlijke haargroei zitten. De groei cyclus varieert tussen de 6-8 weken. Advies is om de wimpers te laten opvullen na 2-3 weken.

Hoe lang duurt het om de wimpers aan te brengen?

Het duurt ongeveer 120 minuten om een volledige set aan te brengen. Een refill duurt ongeveer 60 minuten.

Beschadigen de wimperhaartjes de eigen wimpers?

Nee, in principe niet. Met de juiste nazorg heb je geen beschadigingen aan je eigen wimpers. De wimperlijm is speciaal gemaakt voor de menselijke wimperhaartjes.

Kunnen de wimpers later verwijderd worden?

Ja, dit kan om wat voor reden dan ook. Het verwijderen van de wimpers is gemakkelijk. Probeer de wimpers zelf niet te verwijderen maar vraag om professionele hulp.

Kunnen de wimpers later verwijderd worden?

Ja, dit kan om wat voor reden dan ook. Het verwijderen van de wimpers is gemakkelijk. Probeer de wimpers zelf niet te verwijderen maar laat dat doen door je wimperstyliste.

bel jessica e-mail jessica afspraak maken