Wenkbrauw Styling

Haal het maximale uit je wenkies

Wil je je wenkbrauwen een boost geven, dan bent je bij Little Treatments op het juiste adres. De juiste vorm van de wenkbrauwen geeft een optisch liftend effect, waardoor je een jongere uitstraling krijgt.  Wenkbrauwen vormen je gezicht en zijn daarom een belangrijk onderdeel van je uiterlijk.

Heb je van jezelf weinig wenkbrauw om wat voor reden dan ook, dan wordt er in overleg een behandeling op maat gemaakt. Microblading kan dan bijvoorbeeld een uitkomst bieden.

Dit geldt uiteraard ook voor mannen. Ook een man zou bij zijn dagelijkse verzorging eens wat extra aandacht aan zijn wenkbrauwen kunnen schenken. Denk hierbij aan een wilde haren die uitsteken of als er sprake is van een extreem brede wenkbrauw die doorloopt over de neuswortel. Uiteraard worden de wenkbrauwen mannelijk gelaten en niet strak gestyled.

Hieronder wat voorbeelden van mijn werk

Wat kun je verwachten?

In de studio bespreken we naar aanleiding van je wensen en je gezichts/oogvorm welke vorm het beste bij jou gezicht past en zal de juiste techniek worden bepaald voor het stylen van je wenkbrauwen.

Een van de meest populaire technieken voor het stylen van de wenkbrauwen is threading. Bij threading worden de wenkbrauwhaartjes door middel van touwtjes verwijderd. De touwtjes worden op zo’n manier gedraaid en langs de haartjes bewogen, dat een hele strook haartjes in één keer verwijderd kan worden. De wenkbrauwhaartjes worden bij de haarwortel verwijderd, waarbij zelfs de kleinste donshaartjes worden meegenomen. Zo heb je binnen de kortste keren de meest strakke wenkbrauwen ooit!

Creëer vollere wenkbrauwen door ze te laten verven of met henna te behandelen, om uw wenkbrauwen nog meer te laten spreken. Op deze manier heeft u totaal geen omkijken meer naar uw wenkbrauwen wanneer je ’s ochtends wakker wordt. De wenkbrauwen kunnen in verschillende kleuren worden geverfd, afhankelijk van jou wensen en hetgeen bij je gezicht past. Voor het verven van de wenkbrauwen maken we bij Little Treatments gebruik van traditionele wenkbrauwverf. Daarnaast kun je tevens kiezen voor henna, waarmee een nog intenser resultaat zal worden bereikt.

Waarom Wenkbrauw Styling?

  • Altijd en op elk moment mooie wenkbrauwen, zelfs tijdens recreatieve activiteiten, waaronder zwemmen!
  • Bespaard tijd. Niet meer elke dag je wenkbrauwen (bij)tekenen.
  • Met wenkbrauwen die je botstructuur complimenteren, zul je er vele jaren jonger uitzien.
  • Volledige en evenwichtige wenkbrauwen helpen het gezicht te omlijsten en geven je ogen meer expressie.

Veel gestelde vragen

Doet een Wenkbrauw Styling behandeling pijn?

Het is niet pijnlijk, maar threading kan ongemakkelijk aanvoelen.

Wat kost een Wenkbrauw Styling behandeling?

Bekijk hiervoor de prijslijst voor de diverse mogelijkheden

Hoelang duurt een Wenkbrauw Styling behandeling?

Een Wenkbrauw Styling behandeling duurt ongeveer een half uur.

Hoelang blijft een Wenkbrauw Styling behandeling zichtbaar?

Dat hangt af van het huidtype en levenswijze (cosmetische behandelingen, veel zonnen etc.) Na het threaden, epileren en verven van de wenkbrauwen blijven de haartjes ongeveer 3 tot 5 weken weg. Daarna wordt het aanbevolen om de behandeling weer opnieuw te laten uitvoeren voor de mooiste resultaten. De kleur na het verven houdt ongeveer 4 tot 6 weken.

bel jessica e-mail jessica afspraak maken