Phibrows Microblading

3D hairstrokes

Tijdens mijn werk als wenkbrauwstylist merk ik dat iedereen wel volle(re) en natuurlijke wenkbrauwen wil hebben. Helaas is niet iedereen gezegend met volle wenkbrauwen en waarschijnlijk ben jezelf ook niet tevreden over jouw wenkbrauwen, er zitten ‘gaten” in, ze zijn te dun, ongelijk of te kort. De PhiBrow Microblading behandeling kan hierin een oplossing bieden.

In januari 2018 heb ik de opleiding PhiBrows Microlading aan de PhiAcademy gevolgd . Ik heb bewust voor deze opleiding gekozen omdat Phibrows artiesten geweldig werk produceren. Dit komt omdat ze een zeer specifieke methode volgen die ze leren in een strenge 6 maanden durende opleiding. Ik zeg streng omdat de cursus vereist dat de artist 11 niveaus van meesterschap passeert om ervoor te zorgen dat hun methoden en hun werk een zeer hoge standaard bereikt ... de Phibrows standaard.

De Phibrows methode en tools zijn zorgvuldig ontworpen om hun getrainde artiesten te helpen bij het produceren van zeer nauwkeurige, perfecte symmetrische wenkbrauwen die passen bij de vorm van het gezicht en de botstructuur van hun klant.

Het is om deze redenen en meer, dat wanneer je geweldige resultaten wilt met jou microblading behandeling, het sterk aan te raden is op zoek te gaan naar een Phibrows artiest.

Hieronder wat voorbeelden van mijn werk

Wat kun je verwachten?

Bij PhiBrows microblading wordt gebruik gemaakt van een hairstroke techniek; miniscule lijntjes waar semi-permanente pigmentatie als wenkbrauwhaartjes wordt “getekend”. Microblading is handwerk en niet zoals PMU met een machine. Mede hierdoor is het de meest delicate manier om semi-permanente wenkbrauwen aan te brengen zonder dat ze getatoeeerd lijken.  Deze dunne lijntjes worden in dezelfde richting getekend als je eigen haartjes, wat een heel natuurlijk resultaat geeft..

De vorm van de wenkbrauwen wordt berekend aan de hand van de vorm van jou gelaat en de gulden snede. De kleur wordt bepaald aan de hand van de natuurlijke kleur van je haren in de wenkbrauwen en het haar.

Met deze methode kan elke gewenste look gecreeërd worden, van een natuurlijke tot een prachtige, volle expressieve wenkbrauw.

Een Microblading behandeling duurt 1,5 a 2 uur, te beginnen met een intakegesprek van +/- 25 min waar we samen kijken naar je wensen, de vorm en de kleur van de wenkbrauwen. Bij het maken van een afspraak, ontvang je via de mail de algemene voorwaarden en intakeformulier. Lees deze zorgvuldig door! Aan het eind van de behandeling bespreken we nog de nazorg (+/-15 min) en maken we een afspraak voor de touch-up.

Het zetten van phibrows microblading wenkbrauwen bestaat uit 2 behandelingen. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 maand ongeveer 30-60% van zijn kleur hebben verloren, daarom is het belangrijk dat je een 2e keer komt voor de nabehandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders.

Waarom PhiBrows Microblading?

  • Altijd en op elk moment mooie wenkbrauwen, zelfs tijdens recreatieve activiteiten, waaronder zwemmen!
  • Bespaard tijd. Niet meer elke dag je wenkbrauwen (bij)tekenen.
  • Met wenkbrauwen die je botstructuur complimenteren, zul je er vele jaren jonger uitzien.
  • Volledige en evenwichtige wenkbrauwen helpen het gezicht te omlijsten en geven je ogen meer expressie.
  • Microbladen geeft je flexibiliteit. Zonder make-up, kun je nog steeds een natuurlijke, onberispelijke uitstraling hebben. Of teken ze licht bij om je zaterdagnacht make-up aan te vullen!
  • Mis je haartjes? Heb je een litteken? Geen probleem de haartjes worden er 1 voor 1 bijgetekend  voor het meest natuurlijke effect.
  • Phibrows is de hoogste standaard op het gebied van Microblading. Laat je wenkbrauwen niet verpesten door een slechte behandeling!

Veel gestelde vragen

Doet microblading pijn?

Het is niet pijnlijk, maar het kan ongemakkelijk aanvoelen.

Wat kost Microblading?

Een Microblading behandeling kost € 350,00 (incl. 1 touch up nabehandeling). Zie prijslijst voor overige prijzen.

Hoelang duurt een Microblading behandeling?

Een Microblading behandeling duurt 2,5 uur, te beginnen met een intakegesprek van +/- 25 min waar we samen kijken naar je wensen, de vorm en de kleur van de wenkbrauwen. Aan het eind van de behandeling bespreken we nog de nazorg (+/-15 min) en maken we een afspraak voor de touch-up.

Hoelang blijft Microblading zichtbaar?

Dat hangt af van het huidtype en levenswijze (cosmetische behandelingen, veel zonnen etc.) Resultaten behouden 1 tot 2 jaar. Belangrijk om na 6-8 weken na de behandeling een touch- up uit te laten voeren om eventuele minder goed  gepakte hairstrokes bij te werken. Afhankelijk van je huidtype is het aanbevolen na 1 jaar te laten bij werken om het mooiste resultaat te behouden.

bel jessica e-mail jessica afspraak maken