Elleebana Lashlift

Gelifte en vollere wimpers

Wekenlang mooie gekrulde en langere wimpers zonder wimper extensions? Dan is deze Little Treatment dé oplossing. Met de lash lift worden de natuurlijke wimperhaartjes mooi gekruld en gelift, de wimperkrultang wordt hierdoor ook overbodig! Door middel van een silicone schildje worden de wimpers gekruld of gestreched. Hierdoor zitten de wimpers niet alleen mooi in een krul maar lijken de wimpers ook langer. Deze behandeling is inclusief wimpers verven!

Het is echt een geweldig alternatief als je geen wimperextensions wilt/kunt dragen en misschien ben je het zat om elke ochtend je wimpers te krullen met de wimperkruller en lagen mascara op te brengen. Ook met de lash lift kan je jezelf in de ochtend veel tijd besparen.

Hieronder wat voorbeelden van mijn werk

Wat kun je verwachten?

Meestal hebben we elkaar al telefonisch gesproken en is er al het e.e.a. doorgenomen.
Heb je onderstaande indicatie’s dan is het handig dit te melden.

Allergie voor pleisters, lijm (cynanoacrylaat), latex, hooikoorts, gevoelige huid, diabetes, exczeem, alopecia, recente ooglidcorrectie ondergaan, gebruik anticonceptie of chemotherpie gehad de afgelopen 6 maanden. Dit zijn namelijk allemaal indicaties die invloed kunnen hebben op de behandeling.

Mocht je zwanger zijn of een andere aandoening hebben waarvan je denkt dat de lashstylist dit zou moeten weten vanwege de behandeling geef het dan even door. Dan kunnen we gezamelijk overleggen wat te doen.

Waarom een Elleebana Lashlift?

  • Een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!
  • Kortere behandel en inwerktijd dan elk ander lifting systeem op de markt.
  • Resultaat van gemiddeld 6-8 weken!
  • Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling.
  • Geschikt voor lange en korte wimpers.
  • Laat natuurlijke wimpers langer lijken.
  • Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen.
  • Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers (Formaldehyde-vrij). Niet getest op dieren!
  • Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!

Veel gestelde vragen

Hoe lang kan ik genieten van een Elleebana wimperlift?

Gemiddeld blijft het resultaat 6 weken. Dit is afhankelijk van je groeicyclus. Heb je een langzame groeicyclus dan kan het resultaat bijvoorbeeld wel 8 weken zichtbaar zijn.

Is een Elleebana wimperlift schadelijk voor mijn wimpers?

Het antwoord is nee. Alle Elleebana stylisten zijn gecertificeerd en hebben een cursus gevolgd. De behandeling wordt alleen uitgevoerd door getrainde professionals die weten wat ze doen. Daarnaast is er Lanoline toegevoegd aan de producten die zorgen voor gevoede en gezonde wimpers.

Voor wie is de Elleebana wimperlift?

Voor iedereen die graag mooie gelifte wimpers wil! Mannen en vrouwen met korte en langere wimpers, steile en “overkrulde” wimpers. Geweldig alternatief wanneer je geen extensions wil of kan dragen.

Kan ik een wimperlift behandeling ondergaan na beschadiging eigen wimpers?

Een Elleebana wimperlift kan alleen wanneer je gezonde wimpers hebt. Ons advies is om eerst een wimperserum te gebruiken om je wimpers weer gezond te krijgen. Kies voor een serum met verzorgende bestanddelen om je wimpers te herstellen. Dit wimperserum is verkrijgbaar in de studio. Vervolgens kan je een wimperlift behandeling ondergaan.

Na hoeveel weken mag ik een nieuwe wimperlift?

Gemiddeld houden we 6 weken aan afhankelijk van je groeicyclus. Is de lift na 4 weken er uitgegroeid dan kan je een nieuwe wimperlift laten doen.

bel jessica e-mail jessica afspraak maken